Hoe kan ik Bitcoin kopen met iDEAL?

Hoe kan ik Bitcoin kopen met iDEAL als betaalmethode?

De grote vraag van bijna iedereen die gaat beginnen met Bitcoin is: hoe kan ik Bitcoin kopen met iDEAL. Vandaar dat we hier een stappenplan hebben gemaakt, zodat je makkelijk en snel kunt beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrency. Via de onderstaande handleiding laten we zien hoe bitcoins kunt kopen met iDEAL in Nederland. Deze handleiding kun je ook gebruiken voor andere cryptocurrency.

Hoe kan ik bitcoins kopen met iDEAL?

Zo koop je Bitcoin met iDEAL als betaalmethode:

 1. Aanmelden bij een Bitcoin Broker
  Meld je aan bij een Nederlandse Bitcoin broker. Twee van de grootste Nederlandse Bitcoin zijn Bitvavo en LiteBit.
 2. Geld storten met iDEAL
  Stort nu euro’s in je account met iDEAL. Betaalmethode iDEAL is de snelste manier om geld in je account te storten.
 3. Bitcoin (BTC) opzoeken
  Ga nu naar markt/cryptocurrency overzicht en zoek daar naar Bitcoin.
 4. Bitcoins kopen
  Vul in voor hoeveel je aan Bitcoin wilt kopen en rond de bestelling af. Je bent nu klaar en eigenaar van je eerste Bitcoin(s).

Bitcoin kopen tip 1: je hoeft geen hele Bitcoin te kopen. Het is ook mogelijk om een gedeelte van een Bitcoin te kopen, tot 8 cijfers achter de komma.

Hoeveel is 1 Bitcoin waard in euro?

Via de bovenstaande Bitcoin euro koers grafiek kun je de huidige Bitcoin prijs in euro bekijken. Nu je weet hoe je Bitcoin kunt kopen is het ook goed om de koers van Bitcoin te volgen en voor jezelf te bepalen of dit het juiste moment is om bitcoins te kopen of juist te verkopen om je winst te innen.

Bitcoin kopen tip 2: meld je aan bij verschillende Bitcoin brokers en verspreid je bitcoins over verschillende Bitcoin brokers of wallets.